top of page
Szűrővizsgálatok

Nőgyógyászati szűrővizsgálatok:

Minden nő életében fontos szerepet kell hogy kapjanak, az elérhető és rendszeresen igénybe vehető szűrővizsgálatok. A szűrővizsgálatok fő célja, hogy idejében azonosítson olyan daganatmegelőző állapotokat, amik potenciálisan daganatos elfajuláson mehetnek át, illetve a már daganatos sejteket korai stádiumban kimutassa.

Ultrahang szűrővizsgálatok:

Az ultrahangvizsgálat kiválóan alkalmas szűrővizsgálatok elvégzésére, mert kíméletes képalkotó eljárás, aminek nincsenek káros mellékhatásai és jól képzett szakember kezében megbízható, pontos diagnózist ad. Javasolt a már ismert betegségek rendszeres ellenőrzésére céljából is, valamint műtéteket követően kontrollvizsgálatra.

Kardiológiai szűrővizsgálatok:

Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedések okozzák a legtöbb halálesetet. Ezért ezeknek a betegségeknek a megelőzése, vagy korai felismerése, illetve a problémát okozó rizikófaktorok kiküszöbölése, vagy csökkentése, kiemelt jelentőségű. A korai stádiumban diagnosztizált és a rendszeresen kezelt betegség, jelentősen csökkenti a súlyos, visszafordíthatatlan elváltozások kialakulását.

Rendelési idő

Telefonon történő előzetes időpont-egyeztetést követően

Időpontfoglalás:
hétfő - kedd - szerda - csütörtök - péntek
14 és 18 óra között

+36 30/457 6766

bottom of page