top of page
Akupunktúra

Akupunktúra

A hagyományos kínai orvoslás (TCM) egy rendkívül hatásos gyógymód, amelyet már évezredek óta alkalmaznak krónikus, illetve ritka betegségek kezelésére és rehabilitációs célokra. Az akupunktúra a TCM kulcseleme, amely fokozza a test energiaáramlását, és ezáltal segíti öngyógyító képességének helyreállítását. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2003-ban az akupunktúrát hatékony kiegészítő kezelésként ismerte el, amelynek kulcsfontosságú szerepe van a betegségek megelőzésében, illetve az egészség fenntartásában.

Fonalbeültetés

Az akupunktúrás fonalbeültetés a hagyományos akupunktúra speciális módszere, amikor a felszívódó, steril, sebészeti varrófonal darabot beültetik az akupunktúrás pontba, hogy ezen a ponton folyamatos stimulációt hozzanak létre. A fonalbeültetés rendkívül tartós és hatékony. Előnye, hogy időskorúak és gyermekek számára is alkalmazható, valamint segítségével idő és pénz is megtakarítható a hagyományos akupunktúrával szemben.

Vizsgálatok

Milyen problémák esetén javasoljuk AKUPUNKTÚRÁS FONALBEÜLTETÉS szakrendelésünk felkeresését?

Női meddőség, szexuális zavarok

Férfi meddőség, szexuális zavarok

Menstruációs zavarok

Súlycsökkentés

Dohányzásról való leszokás

Allergia/asztma

Fejfájás/migrén/stressz/szorongás/álmatlanság

A hagyományos kínai orvoslás kiegészítő kezelés, ezért nem helyettesítheti a kórházi kezeléseket, vagy a szakorvosok/orvosok által felírt gyógyszereket!

Dr. Nguyen Thu Hong

Akupunktúrás szakorvos

Tel.: +36 30/457 6766

Rendelési idő

Telefonon történő előzetes időpont-egyeztetést követően

Szerda      10 és 17 óra között

bottom of page